Lyon Usulu Pilic Sote Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Lyon Usulu Pilic Sote Tarifi

Lyon usulü piliç sote


MALZEMELER :
  • Piliç
  • Tereyağı
  • 2 adet soğan
  • 2 kaşık sirke
  • Dana eti suyu konsantresi
  • Dömiglas sosu
  • 1 demet doğranmış maydanoz



LYON USULÜ PİLİÇ SOTE HAZIRLANIŞI :
Pilici koyu olarak tereyağda sote yapınız ve yarı pişmiş vaziyete gelince 2 adet büyük incecik kıyıl­mış ve tereyağda sote edilmiş soğan ilave ediniz. Hepsini beraber pişirmeyi tamamlayınız. 2 kaşık sir­ke ile ılıtınız ve koyulaştırıp 2 bardak bağlanmış koyulaştırılmış dana eti suyu konsantresi veya dömiglas sosu ile ıslatınız. Pilici servis tabağına yerleştiriniz ve sosu ile kaplayınız. Üzerine doğranmış maydanoz serpiniz ve servisi yapınız.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages