Duxelles Dana Pirzolasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Ekim 2013 Cumartesi

Duxelles Dana Pirzolasi Tarifi

duxelles dana pirzola


MALZEMELER : 
  • Dana pirzola
  • Tereyağı
  • 4 kaşık duxelles sosu
  • Dana eti suyu (kendi et suyu)
  • Domatesli dömiglas sosu
  • 1 demet doğranmış maydanoz



DUXELLES DANA PİRZOLASI HAZIRLANIŞI : 
Dana pirzolaları tereyağda sote yapınız. Pişmek üzereyken tavaya 4 kaşık düksel (duxelles) .koyunuz. Hepsini beraber pi­şiriniz. Bu pişirme hafif ateşte birkaç saniye sürecek ve sonra yuvarlak bir ser­vis tabağına yerleştiriniz. Kendi et suyunu  beyaz şarap ve domatesli, dömiglas ile ıslatınız ve pirzolanın üstüne gezdiri­niz. Sonra üstüne doğranmış maydanoz serpiniz.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here