Kokteyl Havuç Organik Limonlu Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

22 Mayıs 2014 Perşembe

demo-image

Kokteyl Havuç Organik Limonlu Tarifi

Responsive Ads Here
Kokteyl+Havu%C3%A7Küçük atıştırmalıkların ikincisi ise kokteyl havuç, yapımı çoook ama çook basit. Çocuklarınızın havuç yeme alışkanlığı yoksa, bu şekilde kılık değiştirdiğinde onlara çerez gibi geldiği için çok kolay yedirebiliyorsunuz. Yemek sofralarına da, salatanın yanısıra konulursa çok şık duruyor.

Malzemeler:
- 2 adet orta boy havuç
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay bardağı su



Yapılışı: Havuçlar temizlenerek bardağınızın boyuna göre, bardaktan biraz daha uzun kalacak şekilde kesilir. Daha sonra, önce ortalarından ikiye, yarım havuçlar da uzunlamasına şeritler halinde kesilerek bardaklara paylaştırılır. Limon suyu da eşit olarak bardaklara paylaştırılır ve üzerine su ilave edilerek, havuçların beklerken kuruması engellenmiş olur.

Türk Mutfağının En lezzetli resimli yemek tarifleri ile bayanlar evlerinde damak tadlarına hitap eden, türk ve dünya mutfağından seçme kolay tarifler ile yemek pişirmenin püf noktaları tümü ile sizler için sitemiz sofra yemek tarifleri olarak paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *