Bugün sizlere çorba yemek tarifleri ile artık bir tık ötenizdeyiz. Şimdi size pratik düğün çorbası tarifi sunuyoruz ve yemek pişirmenin püf noktaları ile leziz yemekleri artık yapmak çok kolay.
Malzemeler
3 çorba kaşığı yoğurt
200 gram Kuzu Gerdan
yarım Limon Suyu
3 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet yumurta
kırmızıbiber
etsuyu
Tuz
200 gram Kuzu Gerdan
yarım Limon Suyu
3 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet yumurta
kırmızıbiber
etsuyu
Tuz
Yapılışı:
Düdüklü tencerede gerdan etlerini iyice haşlayın ve kemiklerinden ayıklayın.
Tencerenin içine etleri ve et suyunu alın. Diğer kısımda un, yumurta, yoğurt, ve limon suyunu iyice çırpıp bir terbiye hazırlayın.
Terbiyeye soğuk su ekleyin. Bu karışımı tenceredeki etsuyu ile yavaş, yavaş alıştırarak çorbaya ekleyin.
Çorba pişince servis kasesine alıp üstüne tereyağlı kırmızı biberi yakıp çorbaya gezdirin.
Tencerenin içine etleri ve et suyunu alın. Diğer kısımda un, yumurta, yoğurt, ve limon suyunu iyice çırpıp bir terbiye hazırlayın.
Terbiyeye soğuk su ekleyin. Bu karışımı tenceredeki etsuyu ile yavaş, yavaş alıştırarak çorbaya ekleyin.
Çorba pişince servis kasesine alıp üstüne tereyağlı kırmızı biberi yakıp çorbaya gezdirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder