Tavuk Kaserol Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Eylül 2013 Çarşamba

Tavuk Kaserol Tarifi

Tavuk Kaserol
Tavuk Kaserol nasıl yapılır ?

Tavuk Kaserol Mutfak: Türk Mutfağı.

Tavuk Kaserol Yapım Zorluğu: Normal

Tavuk Kaserol Gerekli Malzemeler;

3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış

1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış

1/2 su bardağı doğranmış soğan

1 su bardağı salata sosu

1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi

4 adet yumurta, katı pişirilmiş

1 çorba kaşığı limon suyu

1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş

1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış

Tavuk Kaserol Tarifi;

Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da karışımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Tavuk Kaserol No: 354

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here