
Tavuk Kaserol Mutfak: Türk Mutfağı.
Tavuk Kaserol Yapım Zorluğu: Normal
Tavuk Kaserol Gerekli Malzemeler;
3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış
1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış
1/2 su bardağı doğranmış soğan
1 su bardağı salata sosu
1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi
4 adet yumurta, katı pişirilmiş
1 çorba kaşığı limon suyu
1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş
1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış
Tavuk Kaserol Tarifi;
Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da karışımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın.
Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.
Tavuk Kaserol No: 354
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder