Tavuk Kaserol Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Eylül 2013 Çarşamba

Tavuk Kaserol Tarifi

Tavuk Kaserol
Tavuk Kaserol nasıl yapılır ?

Tavuk Kaserol Mutfak: Türk Mutfağı.

Tavuk Kaserol Yapım Zorluğu: Normal

Tavuk Kaserol Gerekli Malzemeler;

3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış

1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış

1/2 su bardağı doğranmış soğan

1 su bardağı salata sosu

1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi

4 adet yumurta, katı pişirilmiş

1 çorba kaşığı limon suyu

1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş

1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış

Tavuk Kaserol Tarifi;

Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da karışımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Tavuk Kaserol No: 354

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages