Tavuk Kaserol nasıl yapılır ?
Tavuk Kaserol Mutfak: Türk Mutfağı.
Tavuk Kaserol Yapım Zorluğu: Normal
Tavuk Kaserol Gerekli Malzemeler;
3.5 su bardağı tavuk göğsü, ince doğranmış
1/2 su bardağı kereviz sapı, ince kıyılmış
1/2 su bardağı doğranmış soğan
1 su bardağı salata sosu
1/2 su bardağı kaşar peyniri rendesi
4 adet yumurta, katı pişirilmiş
1 çorba kaşığı limon suyu
1 su bardağı badem , kabuklan soyulmuş ve kavrulmuş
1 su bardağı patates cipsi, ufalanmış
Tavuk Kaserol Tarifi;
Cipslerin yarısını dikdörtgen şeklinde payreks bir kaba boşaltın. Tüm malzemeyi karıştırıp, cipslerin üzerine dökün. Cipslerin diğer yansı da karışımın üzerine serpiştirin. Fırında harlı ateşte 20-25 dakika kadar pişirip, sıcak servis yapın.
Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.
Tavuk Kaserol No: 354
Post Top Ad
Responsive Ads Here
4 Eylül 2013 Çarşamba
Anasayfa
tavuk yemek çeşitleri
tavuk yemek tarifleri
tavuk yemekleri
tavuk yemekleri kolay
tavuk yemekleri resimli
Tavuk yemekleri tarifleri
Tavuk Kaserol Tarifi
Tavuk Kaserol Tarifi
Etiketler
# tavuk yemek çeşitleri
# tavuk yemek tarifleri
# tavuk yemekleri
# tavuk yemekleri kolay
# tavuk yemekleri resimli
# Tavuk yemekleri tarifleri
Share This
Kim? HikmetSütlüce
Tavuk yemekleri tarifleri
Etiketler:
tavuk yemek çeşitleri,
tavuk yemek tarifleri,
tavuk yemekleri,
tavuk yemekleri kolay,
tavuk yemekleri resimli,
Tavuk yemekleri tarifleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder