size hiç yedim en lezzetli , nemli , küp biftek şımartmak için hazır mısınız ? Bunu doğru okumak ... NEMLİ ! Kim nemli bir küp biftek olabileceğini sanırdım . Ben genellikle küp biftek lezzet seviyorum ama sadece zor bir biftek gibi hissediyorum . Kim ister? Oh ve bu bir yavaş ocak tarifi bahsetti mi ? Benim en sevdiğim ! Her çocuk sonra dahayavaş ocak takdir öğrendim . Ben yemekten sonra ancak herhangi bir yemekleri ile , sabah hazır yemek zorunda anlamına ? Mükemmel !
Malzemeler
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket kahverengi sos karışımı
1/2 su bardağı un
1 su bardağı su
1 soğan ,
Tuz ve karabiber
Tarifi
1 doğranmış . Tuz ve biberküp biftek sadece başka bir biftek veya hamburger olduğu gibi . Bir tabak ve ceket her tarafta un ile et unu koyun .
2. . Sıcak bir tavada yer 1 çorba kaşığı yağ . Sizin tavaya et birkaç parça ( kalabalık da tava için dikkatli olmak ) ekleyin. Usanmış kadar , birkaç dakika pişirin çevirmek ve yavaş ocak altındaki yer . Kalan et .
4 tekrarlayın . Bir yer et üstüne yavaş ocak soğan dilimlenmiş .
3 . Su ve sos karışımı birleştirin. Soğan ve et üzerine dökün . Kapak ve 8 saat boyunca düşük pişirin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder