Bademli Alabalik Tava - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 20 dk
MALZEMELER
4 adet alabalik fileto
50 gr un
3 adet çirpilmis yumurta
100 gr kizarmis file badem
Yeterince tuz ve biber
Kizartma için 1 su bardagi sivi yag
YAPILIŞ TARİFİ
Önce baliklari tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafini da una bulayip
çirpilmis yumurtaya batirin. Bir tavada kizgin yagda her iki tarafini da
kizartin.
Roko, yesil sogan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri
baligin üstüne serpin
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
Post Top Ad
Responsive Ads Here
24 Kasım 2013 Pazar
Anasayfa
Alabalik Fırında
Alabalik Pişirme
Alabalik Tava
Alabalik Yemek Tarifi
Balık ve Deniz
Bademli Alabalik Tava - Kasım Ayı Yemek Tarifi
Bademli Alabalik Tava - Kasım Ayı Yemek Tarifi
Etiketler
# Alabalik Fırında
# Alabalik Pişirme
# Alabalik Tava
# Alabalik Yemek Tarifi
# Balık ve Deniz
Share This
Kim? HikmetSütlüce
Balık ve Deniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder