Bademli Alabalik Tava - Kasım Ayı Yemek Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

24 Kasım 2013 Pazar

demo-image

Bademli Alabalik Tava - Kasım Ayı Yemek Tarifi

Responsive Ads Here
Bademli Alabalik Tava - Yemek Tarifi
alabal%C4%B1k-tava
Mutfak: Türk Süre: 20 dk
MALZEMELER
4 adet alabalik fileto
50 gr un
3 adet çirpilmis yumurta
100 gr kizarmis file badem
Yeterince tuz ve biber
Kizartma için 1 su bardagi sivi yag

YAPILIŞ TARİFİ
Önce baliklari tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafini da una bulayip
çirpilmis yumurtaya batirin. Bir tavada kizgin yagda her iki tarafini da
kizartin.
Roko, yesil sogan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri
baligin üstüne serpin


Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *