Barbunya Printaniye - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 30dk
MALZEMELER
1 kg barbunya
4 adet domates
1 adet patlican
3 adet patates
1/3 bardak zeytinyagi
Yarim demet maydanoz
3 dis sarimsak
3 tane yesil sivri biber
1 tatli kasik kekik
1 adet defne
Yeteri kadar tuz, karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Baliklari temizleyip yikayin. Tüm soyulmus patlican ve patatesleri 1
parmak kalinlikta yuvarlak dilimlere, sogan, sarimsak, yesil biber ve 2
domatesi de ufak parçalara dograyip firin tepsisine veya güvece
yerlestirin.
Kiyilmis maydanoz, defne, kekik, tuz, karabiber, zeytinyagi ve limonu da
ilave edin. Bunlarin üzerine barbunyayi yariya kadar gömerek yerlestirin.
Orta isili bir firinda pisirin. Limon ilavesiyle servise sunun.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
Post Top Ad
Responsive Ads Here
24 Kasım 2013 Pazar
Anasayfa
barbunya pilaki
barbunya pişirilmesi
barbunya yemeği
barbunya yemekleri
sebze yemekleri
Barbunya Printaniye - Yemek Tarifi
Barbunya Printaniye - Yemek Tarifi
Etiketler
# barbunya pilaki
# barbunya pişirilmesi
# barbunya yemeği
# barbunya yemekleri
# sebze yemekleri
Share This
Kim? HikmetSütlüce
sebze yemekleri
Etiketler:
barbunya pilaki,
barbunya pişirilmesi,
barbunya yemeği,
barbunya yemekleri,
sebze yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder