Sogan Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2013 Pazar

Sogan Corbasi Tarifi

soğan çorbası tarifi

MALZEMELER : 

  • 4 orta boy soğan, 
  • 2 çorba kaşığı margarin, 
  • 2 çorba kaşığı un, 
  • 6 su bardağı sığır buyyonu (bak. buyyon) 
  • 1 su bardağı sert peynir rendesi, 
  • Tuz ve biber.



SOĞAN ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Çok ince doğradığınız soğanları yağda renkleri sararıncaya kadar kavurun. Sonra üzerlerine unu ekin, unun rengi dönmeye başlayınca buyyonu ilave edin, tuzunu ve biberini de koyduktan sonra 25 dakika pişirin. Çorba servis kabına kızartılmış ve üstlerini rendelenmiş peynir sürülmüş ekmekleri yerleştirin, çorbayı üzerlerine dökün.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here