Prenses Usulu Kanat Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Prenses Usulu Kanat Tarifi



MALZEMELER :
  • Yeterli miktarda herhangi bir kümes hayvanı kanadı
  • Tereyağı
  • Kızartılmış ekmek parçacıkları
  • Kuşkonmaz uçları
  • Alman sosu
  • Yer mantarı




PRENSES USULÜ KANAT HAZIRLANIŞI : 
Kanatları beyaz olarak pişiriniz. Servis tabağın­da tereyağında kızartılmış ekmek parçalarını üstüne yerleştiriniz. Tereyağı ile hazırlanmış kuşkonmaz uçları ile süsleyiniz. Alman sosu ile kaplayınız ve beher kanat (süprem) üstüne ikişer dilim yer mantarı oturtunuz. En sonunda ka­natların üstünü yer mantarı ile sarılı fileminyonlar ile süsleyiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here