Guvecte Pilic Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Guvecte Pilic Tarifi

güveçte piliç




MALZEMELER : 
  • Bir miktar tereyağı
  • 1 adet semiz pilici
  • Tuz
  • Karabiber
  • Dana et suyu







GÜVEÇTE PİLİÇ HAZIRLANIŞI : 
İçinde tereyağ ısıtılmış bir güvece bağlanmış se­miz pilici yerleştiriniz tuz ve karabiber ekiniz. İyi bir ateşle fırında 45 ile 55 dakika arası bir süreyle pişiriniz. Pişmesinin bitişine kalan son anlarda 4 veya 5 kaşık iyi koyulaşmış koyu dana et suyu kon­santresi ile ıslatınız ve servis yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here