Pilic Izgara Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Ekim 2013 Pazar

Pilic Izgara Tarifi

piliç ızgara




MALZEMELER : 
  • 1 adet semiz piliç
  • Tuz ve biber
  • Bir miktar tereyağı
  • Bir miktar ufalanmış ekmek içi





PİLİÇ IZGARA HAZIRLANIŞI : 
Büyük kümes hayvanları bu şekilde çok ender olarak hazırlanılmaktadır. Semiz piliç açık olarak sırtında ve ayakları kendi etine girmiş bir şekilde ha­fifçe yassılaştırılır tuz ve biber ile çeşnilenir. Çok kızgın tereyağda her iki tarafı gerginleştirilir ve sonra altına ve üstüne taze kıyılmış ekmek içi ile örterek hafif ateşte ızgara üstünde pişirilir. Piliç ızgara iyi baharatlı bir sosla servis yapılır. Örneğin hardal, sos şeytan, sos benzer ve benzeri gibi..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here