Nantua Usulü Piliç Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Nantua Usulü Piliç Tarifi

Değişik soslu piliç tarifi



MALZEMELER : 
  • 1 adet piliç
  • Tavuk suyu kremalı sos ile koyulaştırıl­mış pavurya eti püresi 
  • Beyaz et suyu veya beyaz sos
  • pavuryalı tereyağ ile tamamlan­mış Süprem (Şahane) sos




NANTUA USULÜ PİLİÇ HAZIRLANIŞI : 
Pilici tavuk suyu kremalı sos ile koyulaştırıl­mış pavurya eti püresi ile doldurunuz. Beyaz et su­yunda veya beyaz sosta haşlayınız. Servis tabağı­na yerleştiriniz ve pavuryalı tereyağ ile tamamlan­mış sos süprem (Şahane) ile kaplayınız. İstenilirse pavurya eti püresine yer mantarı kıyması da ilave ederek servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages