Nantua Usulü Piliç Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Ekim 2013 Pazartesi

Nantua Usulü Piliç Tarifi

Değişik soslu piliç tarifi



MALZEMELER : 
  • 1 adet piliç
  • Tavuk suyu kremalı sos ile koyulaştırıl­mış pavurya eti püresi 
  • Beyaz et suyu veya beyaz sos
  • pavuryalı tereyağ ile tamamlan­mış Süprem (Şahane) sos




NANTUA USULÜ PİLİÇ HAZIRLANIŞI : 
Pilici tavuk suyu kremalı sos ile koyulaştırıl­mış pavurya eti püresi ile doldurunuz. Beyaz et su­yunda veya beyaz sosta haşlayınız. Servis tabağı­na yerleştiriniz ve pavuryalı tereyağ ile tamamlan­mış sos süprem (Şahane) ile kaplayınız. İstenilirse pavurya eti püresine yer mantarı kıyması da ilave ederek servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here