Kreol Usulu Kabak Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Ekim 2013 Salı

Kreol Usulu Kabak Tarifi

kreol usulü kabak
KREOL USULÜ KABAK HAZIRLANIŞI : 
Kabuklarını soyun, çekirdekleri ve iç kısımları boşaltın, ufak kuşbaşı halinde kesin. Bir tencereye margarin koyup ka­bakları çok hafif kızartın, sonra kapağını kapatıp hafif ateşte pişirin. Tuzlayın ve sık sık karıştırın. Kaşıkla ezin, yani bir tür marmelat yapın. Kabaklar sularını tamamen çekene kadar karıştırmaya devam edin. Kızarmaya yüz tutarken hemen ser­vis yapın.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here