Ciftlik Corbasi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Ekim 2013 Pazartesi

Ciftlik Corbasi Tarifi

çiftlik çorbası

MALZEMELER : 
  • 1 adet ufak havuç, 
  • 1 adet şalgam, 
  • 1 adet iri patates, 
  • 1 adet küçük lahana, 
  • 1 adet iri soğan, 
  • 1 adet pıra­sa, 
  • 1 kahve fincanı margarin, 
  • 2 diş sarımsak, tuz ve kırmızı biber, 
  • sığır bulyon arzu edilen ölçüde.


ÇİFTLİK ÇORBASI HAZIRLANIŞI : 
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra margarin ile kavurun sonra sığır buyyonu ilave edin ve hepsini kay­natın, sebzeler piştikten sonra tencereyi ocaktan indirin ser­vis yaparken çrbanın üzerini kızartılmış ekmek parçaları ile süsleyin.
Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here