Bamyali Piliç Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Eylül 2013 Pazartesi

Bamyali Piliç Tarifi

piliç salatası
Bamyalı Piliç nasıl yapılır ?

Bamyalı Piliç Mutfak: Türk Murfağı.

Bamyalı Piliç Yapım Zorluğu: Normal.

Bamyalı Piliç Gerekli Malzemeler;

1 adet piliç

yarım kg ayıklanmış bamya

4 tane domates, büyük doğranmış

3 çorba kaşığı margarin

yarım su bardağı su

2 çorba kaşığı limon suyu

tuz, karabiber

5 kişilik

Bamyalı Piliç Tarifi;

Pilici temizledikten sonra küçük parçalara bölerek bir tencereye margarinle beraber yerlestirin. Domatesleri tavuğun üstüne yayın. Tuz ve biber ilave ederek

15-20 dakika orta sıcaklıkta pişmeye bırakın.

Bamyaları da tavuğun üzerine yerleştirin. Yarım bardak su ekleyerek yumuşayıncaya kadar orta sıcaklıkta 20 dakika pişirin. Limon suyunu kattın ve 5 dakika daha kaynatıp, servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 149

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages