Bamyali Piliç Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Eylül 2013 Pazartesi

Bamyali Piliç Tarifi

piliç salatası
Bamyalı Piliç nasıl yapılır ?

Bamyalı Piliç Mutfak: Türk Murfağı.

Bamyalı Piliç Yapım Zorluğu: Normal.

Bamyalı Piliç Gerekli Malzemeler;

1 adet piliç

yarım kg ayıklanmış bamya

4 tane domates, büyük doğranmış

3 çorba kaşığı margarin

yarım su bardağı su

2 çorba kaşığı limon suyu

tuz, karabiber

5 kişilik

Bamyalı Piliç Tarifi;

Pilici temizledikten sonra küçük parçalara bölerek bir tencereye margarinle beraber yerlestirin. Domatesleri tavuğun üstüne yayın. Tuz ve biber ilave ederek

15-20 dakika orta sıcaklıkta pişmeye bırakın.

Bamyaları da tavuğun üzerine yerleştirin. Yarım bardak su ekleyerek yumuşayıncaya kadar orta sıcaklıkta 20 dakika pişirin. Limon suyunu kattın ve 5 dakika daha kaynatıp, servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 149

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here