
.
aşağıdaki maddeler ile ben 12 büyük dolmalar (6 patlıcan 6 kabak) doldurulmuş. Onları o kadar çok şeyler planlıyorsanız değilseniz, yarısını kullanın.
6 küçük patlıcan (resimde görüldüğü gibi)
2 büyük kabak (ben eşit üç her kesim adet)
doldurma için:
1/2 Lirası kıyma
beyaz pirinç 2 su bardağı (basmati pirinci kullanmak asla)
3 soğan , doğranmış
2-3 domates, rendelenmiş ya da doğranmış 1 domates
1 demet maydanoz,,
1 demet dereotu doğranmış
1/2 bardak taze doğranmış nane veya 1 doğranmış olabilir / 3 su bardağı kuru nane pul
1 tatlı kaşığı karabiber
1 1/2 tatlı kaşığı tuz
için sos:
sarımsak 8 karanfil, kıyılmış
6 yemek kaşığı zeytinyağı veya tereyağı
2 yemek kaşığı kuru nane pul
2 yemek kaşığı acı biber salçası
1 tatlı kaşığı veya daha fazla pul biber

iki limon suyu

-In büyük bir kapta iyi doldurma
-için: çizgili desen onları soymak, üstleri kesilmiş ve bir patates soyma makinesi veya bir kaşık ile bölmek. Oyma sonra, karartma önlemek için tuzlu su dolu bir kapta patlıcan koymak. Onlar kabak />-için iyice
-sayfalar patlıcan ve kabak gibi görünüyordu. Pota su ekleyin. Bu dolmalar kapsamaz gerekir, su seviyesi üst


-Kapak ve orta ısı düşük pişirin Bir tavada yağı ısıtın />-In
-dökün ve başka bir 10-15 minutes.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder