Ne Türkiye'de pastırma burada mağazalarında bulabileceğiniz öğle yemeği et pastırma tamamen farklıdır diyoruz. Orta Doğu ithal değil - Sahara Mart, ben, benim için sürpriz, ABD bir ürünü olan bu pastırma bulundu. Bu Türk pastırma gibi görünüyordu,. Ancak, bu şekilde daha az baharatlı ve gibi bir sonuç yol daha az flavorsome ve kokmuş
2 cannellini bardak: beyaz barbunya: fazolia fasulye veya bu fasulye 2 kutu
10 pastırma şeritler (Ben 10 kullanılır, ancak yapabilirsiniz ) daha az veya daha fazla
1 orta boy soğan kullanımı,
2 diş sarımsak
2-3 muz biber doğranmış, doğranmış
1 yemek kaşığı biber veya domates salçası, ya da yarım yarım
2 doğranmış domates veya 1 olabilir ince doğranmış domates
2 yemek kaşığı tereyağı veya 1/3 su bardağı zeytinyağı
1/2 çay kaşığı pul biber
1/2 çay kaşığı kuru nane pul
1/2 çay kaşığı kekik yaprakları
1 tatlı kaşığı tuz
2 büyük bir tencerede su
-Isı petrol bardak ve soğan ve sarımsak karanfil ilave edin. Soğan yumuşak
-karıştırın ve 2 dakika daha pişirin kadar pişirin. Hamur Ekle, başka bir 2 dakika
-ekle domates, kekik, pul biber, nane pul ve tuz pişirin.
-karıştırın Onlara su onlar yumuşak konum, ya da konserve fasulye kullanın) ve su kadar. Çıban.
-Gözyaşı pastırma şeritler getirin. Kurutulmuş acı biber ile fasulye üstüne yerleştirin.
-Seal. Bir hour.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder