Bu bir vejetaryen güveç olmak istiyorsanız, yapmanız gereken tüm et parçası atlamak etmektir.
kuzu, doğranmış. Eğer 1/2 Lirası, 1 kare (aynı zamanda sığır eti ile kuzu yerine ya da yarım kuzu yarım sığır eti kullanabilirsiniz)
1 büyük soğan istediğiniz gibi, fazla et olarak kullanmak sarımsak
3-4 diş doğranmış /> turda doğranmış 1 havuç,
1 patlıcan (olmasa da büyük bir amerikan bir), çizgili desen soyulmuş ve yarım turda doğranmış veya kesmek
1 kabak, (ya da yaz kabak veya her ikisi) doğranmış
1 veya 2 patates,
1/2 Lirası (veya daha az) yeşil fasulye
1 can yeşil bezelye (ya da dondurulmuş olanlar)
3-4 muz ya da biber her türlü,
1/4 bardak zeytinyağı (veya tereyağı)
1 yemek kaşığı biber veya salça
1 doğranmış olabilir domates veya zar 3 taze domates
tuz karabiber (ya da biber mısır)
pul biber
isteğe bağlı:
mantar
kuru nane
maydanoz veya dereotu
koyu bira
-doğrayın ve orta ateşte biraz yağ ile
-Cook kuzu var en büyük pot almak. Kuzu / sığır su relaease olacaktır. Su, yağ ve biber hamur (neredeyse) sırılsıklam
-ekle geri kalanı kadar pişirin. Başka bir 3-4 dakika karıştırın
-Üyeler:.. Soğan, sarımsak, biber, mantar, havuç, yeşil fasulye, patlıcan, kabak, patates ve bezelye
-, şimdi iyi bir zaman. Bu Guiness gibi koyu bira, bu güveç ile iyi gider. Sizin pot büyüklüğüne bağlı olarak, bir şişe şarap veya yarım dökün. Her şeyin
-Yukarı domates dökün ve sıcak su ekleyin bourbon ile daha ılımlı olun.. Su seviyesi yüzeyin altında 1/2 inç olmalıdır.
-Ekle tuz biber, nane, maydanoz ve / veya diğer ne istediğiniz baharat.
-getirin ve daha sonra düşük aşağı çevirin. Aşağı sebze basın düz plaka (pota uygun bir şey) yerleştirin.
-Kapak ve iyi ve sıkı alüminyum folyo ile pota üst mühür, ve kapağı koymak.
-Cook en fazla 3 saat, en az 2 için çok çok kısık ateşte. O uzun 3 saat boyunca karıştırın veya kontrol gerekmez
Not: Ben egglant dışında listelenen her madde kullanmak zorunda değilsiniz, kuzu ve patlıcan birlikte mükemmeldir.. Eğer fridge.
Post Top Ad
Responsive Ads Here
20 Ağustos 2013 Salı
Anasayfa
et yemek tarifleri
et yemekleri
güveç
güveç nasıl yapılır
güveç tarifi
kuzu güveç
kuzu güveç tarifi
yemek
Lamb Stew (Kuzu Güveç)
Lamb Stew (Kuzu Güveç)
Etiketler
# et yemek tarifleri
# et yemekleri
# güveç
# güveç nasıl yapılır
# güveç tarifi
# kuzu güveç
# kuzu güveç tarifi
# yemek
Share This
Kim? HikmetSütlüce
yemek
Etiketler:
et yemek tarifleri,
et yemekleri,
güveç,
güveç nasıl yapılır,
güveç tarifi,
kuzu güveç,
kuzu güveç tarifi,
yemek
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder