Zucchini with Beef and Garbanzo Beans (Kabak Bastırması) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Zucchini with Beef and Garbanzo Beans (Kabak Bastırması)

Zucchini with Beef and Garbanzo Beans (Kabak Bastırması)Türk gıda blog bu tarifi gördüm chez Ayşenur ve hemen yapmaya karar verdi. Nohut ve kabak: ne kadar kötü olabilir ki? Kesinlikle lezzetli. Ayşenur bu yerel bir tarifi olduğunu söylüyor . Kilis , Türk-Suriye sınırına yakın Türkiye'de bir şehir
nohut fasulye
2/3 su bardağı
1/2 £ güveç sığır eti (ben tercih edilen sığır ama y0u da kuzu kullanabilirsiniz)
2 kabak,
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan yarım tur kesilmiş orta boy,
2 muz doğranmış biber veya 1 biber, doğranmış
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı baharatlı biber salçası
3 diş sarımsak, bir limon
suyu kıyılmış /> 1 yemek kaşığı kuru nane pul

-bekletin. Ertesi gün 45 dakika boyunca su 5-6 bardak bir düdüklü tencerede nohut ve yahnisi sığır eti pişirin. Bir düdüklü tencere yoksa, o zaman en az bir saat için onları pişirmek gerekir veya garbanzos yumuşayana kadar. Ya da (sığır eti pişmiş kadar) yaklaşık 30 dakika pişirin sonra konserve nohut kullanmak istiyorsanız. Garbanzos ve sığır eti çıkarın ve su tutmak, onu atmayın
-ve soğan ve biber ekleyin.. Onlar yumuşak oluncaya kadar karıştırın.
-ekle, birkaç dakika için karıştırın. (Eğer baharatlı biber salçası bulamazsanız, sadece domates salçası kullanımı ve pul biber)
-Şimdi garbanzos, sığır eti ve kabak eklemek için zamanı. Eğer garbanzos ve güveç sığır kurtulmuş suyun 3-4 bardak ekleyin. Zevkinize tuz. 30-40 dakika veya kabak kadar pişirin düşük.
-Mix kıyılmış sarımsak ve limon suyu ve kabak pişirilir zaman ilave edin. 2-3 dakika pişirin ve kapatın. Kuru nane, kapak, ve size hizmet önce 10 dakika bekletin serpin. Sen sığır eti nasıl olacak ihale inanmazlar.

Ayşenur bu bulgur pilavı ile servis gerektiğini göstermektedir. Ben bir bulgur pilavı tarifi , ama bunun için çok lezzetli olur. Ayrıca ile hizmet edebilir beyaz pirinç . Eğer bulgur ile denemek istiyorsanız, basit bir bulgur pilavı nasıl burada: Bir tencerede Isı 2 yemek kaşığı tereyağı. Bulgur ekleyin ve bir dakika (su için kullanacağı bulgur oranı 1:2 'olmalı) karıştırın. 1 yemek kaşığı domates salçası (veya daha fazla) bir dakika karıştırın ekleyin. Su ve tuz ekleyin, kapağını kapatın ve bulgur water.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages