Patates Güveç ( Patates Oturtma ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Patates Güveç ( Patates Oturtma )

Patates Güveç ( Patates Oturtma )Ailem ve halam burada ziyaret ediyor. Başka şeylerin yanı sıra , onlar yemek konum . Patates güveç bu gece akşam yemeği ve tarifi halam değil. Ben burada yaparken mümkün olduğu kadar çok yemek tarifleri almak için çalışacağız ve onları göndeririz . ! Afiyet olsun

2 orta boy soğan 1/2 Lirası kıyma doğranmış
2 havuç , /> 2-3 muz biber veya 1 yeşil biber , ince dilimlenmiş
1 1/2 yemek kaşığı salça
1 diş sarımsak ince doğranmış
1/4 fincan zeytin yağı veya kanola
1/2 bardak ( veya daha az ) zeytinyağı
tuz ve karabiber




















tuz ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve büyük bir fırın tabak üzerine koyun ve fırında ile
- Mix patates dilimleri 350 F kadar kararırlar biraz kahverengi .
- Isı geri kalanına . Yumuşayana kadar soğan ve sarımsak ilave edin.
- Ekle biber ve havuç . Pişmiş .
- Ekle kıyma kadar karıştırın . Kıyma pişirilir kadar karıştırın .
- ekleyin. 5 dakika karıştırın , su ile 1 ve 1 1/2 fincan dökün ve 5 dakika daha pişirin .
-In patates bir kat koyun . Kıyma karışımı ile bunları kapatın . Bunun üzerine başka bir patates tabakası ve toprak karışımı tekrar başka bir katman koymak . Her şey bitene kadar bu katman tekrarlayın
- pişirin üstüne
- serpin maydanoz Eğer serve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here