Mung Bean Beef Stew (Maş Fasülyesiyle Etli Güveç) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Mung Bean Beef Stew (Maş Fasülyesiyle Etli Güveç)


Mung Bean Beef Stew (Maş Fasülyesiyle Etli Güveç) geçen hafta deneme beri maş fasulye gerçekten iyi gitti ". Mashkitchiri" çorba , ben denir Özbek maş fasulyesi güveç denemek istedim Ben bulundu Bu tarifi Lynn Visson en uyarlanan Özbek Yemek Sanatı. Mashkitchiri için tarifi güveç pirinç bir bardak istedi, bu yüzden maş fasulye ve sebze ile bir güveç ama pirinç olmaz. Ben pirinç benim güveç olması gibi, ben sadece pirinç ve kişniş yok! parçası ve güveç sığır, küçük mantar, sarımsak ve biber salçası gibi benim seçim ekstra malzemeler bir çift ekledi.

1/2 Lirası güveç sığır
1 büyük soğan
1/2 su bardağı maş fasulyesi, sarımsak
4 orta boy havuç
3 diş doğranmış, turda kesilmiş
6 organik mini kırmızı patates, coarsley (düzenli boy patates kullanacağız eğer 2 iyi olacak) doğranmış
1 kutu (6 oz) petite boy mantar (ince mantar çok şirin, siz ) bunları kesmek gerekmez
1/2 çorba kaşığı biber veya salça
1 doğranmış domates veya 2-3 doğranmış taze domates
3 yemek kaşığı tereyağı veya zeytinyağı yapabilirsiniz
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı pul biber
1/2 çay kaşığı kimyon
1/2 karabiber

2 su bardağı

-Isı 1 büyük bir tencerede tereyağı yemek kaşığı ve güveç sığır eti ekleyin. Kısık ateşte karıştırın. Sığır ilk olarak bazı meyve suyu bırakın sonra, renk açmak ve son olarak suyu emmek olacaktır. Onun suyu emer zaman, tereyağı / yağ, soğan, sarımsak karanfil ve küçük mantar geri kalanını ekleyin. Orta ateşte
-ekle havuç patates 5 dakika pişirin ve 5 dakika karıştırın. Hamur ekleyin ve
-ekle ekibi baharat (kırmızı biber, kimyon, pul biber, karabiber, tuz) ve doğranmış domates için karıştırın. Maş fasulyesi ve suda bir iki dakika
-Stir için karıştırın. Fasulye yumuşak ve pişmiş kadar önce, kapak ve bir saat 40 dakika kısık ateşte pişirin sonra, bir taşım kaynatın

Not:. Kesinlikle ilk atlayarak bu bir vejeteryan güveç yapabilirsiniz cooking.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages