
1/2 Lirası güveç sığır
1 büyük soğan
1/2 su bardağı maş fasulyesi, sarımsak
4 orta boy havuç
3 diş doğranmış, turda kesilmiş
6 organik mini kırmızı patates, coarsley (düzenli boy patates kullanacağız eğer 2 iyi olacak) doğranmış
1 kutu (6 oz) petite boy mantar (ince mantar çok şirin, siz ) bunları kesmek gerekmez
1/2 çorba kaşığı biber veya salça
1 doğranmış domates veya 2-3 doğranmış taze domates
3 yemek kaşığı tereyağı veya zeytinyağı yapabilirsiniz
1 çay kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı pul biber
1/2 çay kaşığı kimyon
1/2 karabiber
2 su bardağı
-Isı 1 büyük bir tencerede tereyağı yemek kaşığı ve güveç sığır eti ekleyin. Kısık ateşte karıştırın. Sığır ilk olarak bazı meyve suyu bırakın sonra, renk açmak ve son olarak suyu emmek olacaktır. Onun suyu emer zaman, tereyağı / yağ, soğan, sarımsak karanfil ve küçük mantar geri kalanını ekleyin. Orta ateşte
-ekle havuç patates 5 dakika pişirin ve 5 dakika karıştırın. Hamur ekleyin ve
-ekle ekibi baharat (kırmızı biber, kimyon, pul biber, karabiber, tuz) ve doğranmış domates için karıştırın. Maş fasulyesi ve suda bir iki dakika
-Stir için karıştırın. Fasulye yumuşak ve pişmiş kadar önce, kapak ve bir saat 40 dakika kısık ateşte pişirin sonra, bir taşım kaynatın
Not:. Kesinlikle ilk atlayarak bu bir vejeteryan güveç yapabilirsiniz cooking.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder