(1) onlar yapmak gerçekten kolay ve (2) sonunda lezzetli olduğu için ben özellikle, köfte güveç yemekleri gibi. Ben genellikle zemin kuzu ve sığır eti 2 lb köfte yapmak. Daha sonra köfte dondurma ve onları gerektiğinde kullanabilirsiniz. Zaten her türlü yapım, dondurulmuş köfte yapınca hayal, gibi köfte güveç çanak hemen hemen hiçbir zaman alır
.
2-3 patlıcan, çizgili ve 1 inç turda kesilmiş
2 domates, her köfte
1 büyük soğan için
1 veya 1/2 muz biber dilimlenmiş, sarımsak
5 karanfil, dilimlenmiş
1/4 bardak zeytinyağı
tuz
köfte için (Ben tarifi için bu partiden köfte yarısı kullanılan, diğer yarısı dondurucu doğru gitti)
1 £ kıyma
bir gıda işlemci veya rendelenmiş
1 yumurta
1/2 çay kaşığı kimyon
1/2 çay kaşığı toz karabiber
1/2 çay kaşığı kekik
1/2 tatlı kaşığı tuz /> 1 diş sarımsak büyük,
1 soğan, rendelenmiş ya da kıyılmış ince doğranmış
1/2 maydanoz, ince doğranmış
(orijinal tarifi, kimyon için kekik yaprakları, soğan ve sarımsak sormadım köfte kısmı için .)
-karıştırın köfte için tüm malzemeleri bir kapta ve yuvarlak yapmak, yarım inç kalınlığında köfte
-Peel ve bunları kesmek tur. Her patlıcan turda bir güveç.
Yerinde bir köfte içinde mermi yerleştirin. Köfte.
-altında
-Dağılım doğranmış soğan ve sarımsak, hala küçük görürsünüz patlıcan ve köfte kuleleri;. zevkinize />-Tuz -Kapak. Bir saat başka bir 10-15 dakika ortaya çıkarmak, ve fırında sonra
bulgur pilavı ve yoğurt ile patlıcan ve köfte güveç hizmet
..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder