Dolma Patlıcan ( Karnıyarık ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Dolma Patlıcan ( Karnıyarık )

Dolma Patlıcan ( Karnıyarık ) Dolma Patlıcan ( Karnıyarık )
 
annem bir başka "onaylı Türkçe" tarifi: ". bölünmüş göbek" karnıyarık tam anlamıyla olarak çevirir Karnıyarık yaygın olarak yapılan ve pahalıya Türkiye'nin her yerinde neredeyse sevilir. Ama malzemeler ve pişirme yöntemi üzerinde giderek, bunu Güneydoğu ve Türkiye'nin Doğu Akdeniz bölgelerinden olduğuna inanıyorum. Ben sizi uyarmak gerekir, bu hafif bir yemek değil, ama kesinlikle harika ve olmadı karnıyarık önce, patlıcan yemekleri düşünceleriniz değişecek. Yeter patlıcan tanıtımı için söyledi.

Eğer patlıcan ile yemek yaparken konusunda dikkatli olmak bir kaç şey var. Eğer yemek ve sıkı olanları seçmek hemen önce patlıcan satın, patlıcan buzdolabında yumuşak almak eğilimindedir. Ve bu yemek için, büyük Amerikan patlıcan kullanmayın. Sevimli küçük olanlar ya da Asya patlıcan bulmaya çalışın. /> 1/2 kıyma
2 soğan uzunlamasına

1. kg patlican,
1/2 demet maydanoz, ince
1 domates, ince doğranmış choppped (doldurma için)
yarım ay dilimlenmiş 1 domates, (üst için)
yeşil muz biber, patlıcan gibi birçok
karabiber
tuz
2 çorba kaşığı zeytinyağı
kızartma yağı
1 su bardağı sıcak su

-Peel patlıcan uzunlamasına çizgili bırakarak ve daha sonra 10 dakika tuzlu suda koydu. Iyi ve derin bir tencerede bir bütün olarak yavru kurulayın kanola ya da sizin için uygun olan hangisi mısır ya da bitkisel yağ,. (patlıcan petrol ton emmek aksi takdirde, emin yağ yerinde patlıcan önce çok sıcak olduğundan emin olun) />-Onlar kızarmış konum
-In yer patlıcan. Soğan ekleyin ve 3-4 dakika karıştırın.
-Ekleyin kıyma. Kıyma dışarı sağlayan tüm suyu emer kadar.
-Ekle doğranmış domates pişirin. Pişmiş kadar karıştırın. Onu kapatın.
-ekleyin. Iki kaşık, yarık patlıcan yardımıyla />-ile ikiye karıştırın iyi.
-sayfalar patlıcan kıyma karışımı ile
-Place yarım ay şeklinde bir dilim domates ve her bölünmüş göbek patlıcan üstüne bir yeşil biber
... - maydanoz ile üstüne sıcak su 1 fincan dökün ve yeşil biber güzel pişmiş kadar 400F de önceden ısıtılmış fırında pişirin.

pilav ve yoğurt ile servis yapın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here