
, bu konuda çok şey çok çok esnek reçete olmasıdır .
Eğer yemek olacak gıda miktarı , bu yüzden ihtiyacınız ne kadar her şey size söylemeyeceğim olan güveç büyüklüğüne bağlıdır .
güveç seçin ve koymak altındaki kemiksiz tavuk göğsü tabakası . Bunun üzerine ,
turda doğranmış 1 soğan , koymak
1/2 biber ( yeşil , sarı , kırmızı) , sarımsak doğranmış
2 diş , dilimlenmiş
1 / 2 demet yeşil soğan , doğranmış
.

Daha önce de söylediğim gibi , aşağıdakimaddelerin miktarı , sizin güveç büyüklüğüne bağlıdır :
mantar ( portobello veya sıkıcı tür ) , dilimlenmiş
havuç , doğranmış
yeşil bezelye
yarım turda doğranmış kabak ,
mısır
güveç yüklemeyin , siz üstüne sos katacak
Mix 1 yemek kaşığı biber salçası , 1/2 yemek kaşığı salça , 1/2 çay kaşığı karabiber , pul biber , herbes ( kekik , kuru . nane , maydanoz , dereotu - . istediğiniz hangisi ) , tuz , ve en az 1 su bardağı sıcak su ile 1 yemek kaşığı zeytinyağı
tavuk sebzesosu dökün . Su seviyesi yüzeyinin altında sadece az olmalıdır . Gerekli Yani , daha eklemek .
Alüminyum folyo ile güveç örtün.
375-400 bir ısıtılmış fırında Cook ° yaklaşık bir saat F , ya da kontrol ve görmek eğer
cooked.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder