Chicken Burcu-Casserole (Fırında Sebzeli Tavuk) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Chicken Burcu-Casserole (Fırında Sebzeli Tavuk)

Chicken Burcu-Casserole (Fırında Sebzeli Tavuk)tavuk sevmiyorum çünkü bu uydurma tarifi benim en sevdiğim olanlardan biri olmadığını çok . Yani, sadece senin için . Eğer bunu istediğiniz her şeyi koyabilirsiniz - ya da ne olursa olsun şu anda buzdolabında var , ve çok az yağ gibi istediğiniz gibi
, bu konuda çok şey çok çok esnek reçete olmasıdır .
Eğer yemek olacak gıda miktarı , bu yüzden ihtiyacınız ne kadar her şey size söylemeyeceğim olan güveç büyüklüğüne bağlıdır .

güveç seçin ve koymak altındaki kemiksiz tavuk göğsü tabakası . Bunun üzerine ,
turda doğranmış 1 soğan , koymak
1/2 biber ( yeşil , sarı , kırmızı) , sarımsak doğranmış
2 diş , dilimlenmiş
1 / 2 demet yeşil soğan , doğranmış

.














Daha önce de söylediğim gibi , aşağıdakimaddelerin miktarı , sizin güveç büyüklüğüne bağlıdır :
mantar ( portobello veya sıkıcı tür ) , dilimlenmiş
havuç , doğranmış
yeşil bezelye
yarım turda doğranmış kabak ,
mısır

güveç yüklemeyin , siz üstüne sos katacak

Mix 1 yemek kaşığı biber salçası , 1/2 yemek kaşığı salça , 1/2 çay kaşığı karabiber , pul biber , herbes ( kekik , kuru . nane , maydanoz , dereotu - . istediğiniz hangisi ) , tuz , ve en az 1 su bardağı sıcak su ile 1 yemek kaşığı zeytinyağı
tavuk sebzesosu dökün . Su seviyesi yüzeyinin altında sadece az olmalıdır . Gerekli Yani , daha eklemek .
Alüminyum folyo ile güveç örtün.

375-400 bir ısıtılmış fırında Cook ° yaklaşık bir saat F , ya da kontrol ve görmek eğer
cooked.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here