Garbanzo Beans (Nohut) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Garbanzo Beans (Nohut)


Garbanzo Beans (Nohut)













1 nohut fasulye olabilir . ( Ben organik kuru nohut kullanmayı tercih , onlar kesinlikle konserve olanlardan daha iyi tat benim akıllı düdüklü tencerede 40 dakika pişirin Eğer yemek başlamadan önce de bir iki saat kaynatın sonra bir gece suda bekletin ve olabilir . . )
1 soğan ,
2 yeşil biber doğranmış ,
doğranmış 1 doğranmış domates veya
2 rendelenmiş taze domates
1 yemek kaşığı domates veya biber salçası ( veya 1/ 2 can yemek kaşığı biber
2 yemek kaşığı yağ ( zeytin , mısır , tereyağı )
tuz karabiber
istediğiniz diğer baharat 1/2 çorba kaşığı domates ) - baharat garbanzos kadar : ezilmiş biber , yeşil veya kırmızı biber , vb

isteğe bağlı : yarım turda doğranmış veya bir tencerede
güveç sığır

- Isıyağ doğranmış
1 havuç , ve sonra sonra ilk soğan, yeşil biber ( size havuç isterseniz , biber ekleyebilirsiniz ) ekleyin. Macun /> - ekle
- Şimdi en nohut için zaman , tuz biber , diğer baharatlar ve sıcak su 20
- Cook ( yeterli kapsayacak şekilde ) pişirin - kısık ateşte 25 dakika . Bir düdüklü tencere kullanıyorsanız , 10 dakika pişirin .
- servis yapın .

Eğer güveç dana ya da kuzu ile bu tarifi denemek istiyorsanız , aradaki et ekleyin soğan ve biber ve yemeket rengini değiştirir kadar , bu 5-7 minutes.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here