1 nohut fasulye olabilir . ( Ben organik kuru nohut kullanmayı tercih , onlar kesinlikle konserve olanlardan daha iyi tat benim akıllı düdüklü tencerede 40 dakika pişirin Eğer yemek başlamadan önce de bir iki saat kaynatın sonra bir gece suda bekletin ve olabilir . . )
1 soğan ,
2 yeşil biber doğranmış ,
doğranmış 1 doğranmış domates veya
2 rendelenmiş taze domates
1 yemek kaşığı domates veya biber salçası ( veya 1/ 2 can yemek kaşığı biber
2 yemek kaşığı yağ ( zeytin , mısır , tereyağı )
tuz karabiber
istediğiniz diğer baharat 1/2 çorba kaşığı domates ) - baharat garbanzos kadar : ezilmiş biber , yeşil veya kırmızı biber , vb
isteğe bağlı : yarım turda doğranmış veya bir tencerede
güveç sığır
- Isıyağ doğranmış
1 havuç , ve sonra sonra ilk soğan, yeşil biber ( size havuç isterseniz , biber ekleyebilirsiniz ) ekleyin. Macun /> - ekle
- Şimdi en nohut için zaman , tuz biber , diğer baharatlar ve sıcak su 20
- Cook ( yeterli kapsayacak şekilde ) pişirin - kısık ateşte 25 dakika . Bir düdüklü tencere kullanıyorsanız , 10 dakika pişirin .
- servis yapın .
Eğer güveç dana ya da kuzu ile bu tarifi denemek istiyorsanız , aradaki et ekleyin soğan ve biber ve yemeket rengini değiştirir kadar , bu 5-7 minutes.
Post Top Ad
Responsive Ads Here
20 Ağustos 2013 Salı
Garbanzo Beans (Nohut)
Etiketler
# et yemekleri
# etli yemek tarifleri
# etli yemekler
Share This
Kim? HikmetSütlüce
etli yemekler
Etiketler:
et yemekleri,
etli yemek tarifleri,
etli yemekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder