
10 biber
1/2 Lirası kıyma (sığır)
1 su bardağı pirinç
3 soğan, ince
1/2 demet maydanoz doğranmış
1/2 demet kıyılmış dereotu,
1 1/2 tatlı kaşığı kuru ya da taze nane
1 çay kaşığı kekik doğranmış
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1/4 su bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1/2 çorba kaşığı domates yaprakları yapıştırmak
1 domates
-ile, biber üstleri çıkarın. Yıkayın ve tohumları çıkarın. Bir kapta iyice
-Mix kıyma, soğan, pirinç, otlar, karabiber, tuz, pul biber ve zeytinyağı yemek böylece bir bıçak ya da çatal ile biber altındaki küçük delikler olun. Bu karışımı ile biber şeyler. En az 1/4 inç boşluk bırakın, biz orada bir dilim domates koyacağız. Yukarı bakacak şekilde geniş bir tencerede domates
-Place biber bir dilim ile üstleri örtün.
-Mix domates su ile yapıştırın ve pota dökün. Su ile pota yarım doldurun. Üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyun.
-pişirin. Kaynamaya bırakılır, ancak vigourously, sevimli biber üzerinde sert ve aynı zamanda onları unstuff olabilir. Emin tadı pirinç yapmak için. Pirinç yumuşak ise, bu biber pişmiş demektir
yoğurt ile servis olmalı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder