Baked Zucchini Mousakka (Fırında Kabak Musakka) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Baked Zucchini Mousakka (Fırında Kabak Musakka)

Baked Zucchini Mousakka (Fırında Kabak Musakka) ilgili bir şey var mousakka yemek tarifleri, onlar her zaman bile sloppiest restoranda, lezzetli açın. Hatta bir haşlanmış yumurta bir felaket olabilir nerede şimdiye kadar yaşadığınız en iyi patlıcan kabak yemekleri biri benim yatılı okul kafeteryasında oldu.

 Mousakka yemekleri bir restoranda akşam lezzetli neden nedeni kullanılan yağ miktarı. Genellikle bu greasier olduğunda lezzetli var. Ben yağlı mousakkas akşam yemeği için aşk olsa da, evde sağlıklı olanları tercih edin. Bu tarif için, kızartma kabak tur yerine, onları pişmiş. .

nohut ile mousakka























1/3 kesilir

£ 2 kabak, inç mermi
1. / £ 2 kıyma
2 orta boy soğan, ince doğranmış
2 muz biber veya 1 dolmalık biber,
1 doğranmış
2 yemek kaşığı turda dilimlenmiş domates salçası
2 domates,
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1/2 bardak taze dereotu,
tuz ve karabiber

doğranmış
























-Bake kabak tur. bir tavada
-Isı zeytinyağı. Soğan ve yeşil biber ekleyin ve yumuşak.
-Ekle kıyma kadar pişirin. Bazı su yayınlayacak. Et suyu.
-Ekle salça ıslatır kadar pişirin. Bir dakika.
-ekleyin ve 5 dakika pişirin.
-açın ve tuz ekleyin, biber, pul biber isterseniz, ve dereotu.
-Katman yarısını karıştırın bir fırın güvenli çanak kabak tur. Kıyma sos yarısı ile kaplayın. Yarısı için önceden ısıtılmış 375F de kabak tur ikinci kat yapın ve sos geri kalanı üzerine dökün. -ekleyin. Üstüne
-Yeri domates dilimleri.
-Bake Bir hour.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here