Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )

Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )oldukça elverişli olmasa da soğuk zeytinyağlı yaz yemekleri Türk onun vejetaryen versiyonu zeytinyağı , etli yeşil fasulye güveç sıcak bir kaçış sağlar simmered mutfağı. Taze yeşil fasulye ve olgun domates kuzu veya sığır eti ile pişmiş , çiftçinin piyasadan aldı ve beyaz tereyağlı pirinç ve ile servis . Cacık fasulye yemeği herhangi bir stil karşı güçlü bir harf yapar

1 £ yeşil fasulye , 1 inç parçalar halinde tersledi ve kesme biter ( veya £ 1 dondurulmuş fasulye )
1/2 Lirası güveç kuzu veya dana
1 büyük soğan veya 2 orta boy olanlar , ince
2-3 doğranmış domates veya 1 olabilir doğranmış domates
2 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı tereyağı
tuz ve biber


























Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )

Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )
bir tencerede tereyağı ve et - koyun ve kendi suyunda çekmek için pişirin. Suları /> - ekle soğan zengin bir kahverengi .
- Ekle salça bekleyin ve 1 dakika pişirin .
- Ekle doğranmış domates ve 2 su .
- Kapak ve kaynamaya bardak .
- ekle yeşil fasulye , tuz ve karabiber . Zar zorfasulye kapsayacak şekilde aşağı pişmiş , sıcak su ekleyin .
- Kapak ve kaynamaya .
- servis yapın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages