Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye ) - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Ağustos 2013 Salı

Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )

Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )oldukça elverişli olmasa da soğuk zeytinyağlı yaz yemekleri Türk onun vejetaryen versiyonu zeytinyağı , etli yeşil fasulye güveç sıcak bir kaçış sağlar simmered mutfağı. Taze yeşil fasulye ve olgun domates kuzu veya sığır eti ile pişmiş , çiftçinin piyasadan aldı ve beyaz tereyağlı pirinç ve ile servis . Cacık fasulye yemeği herhangi bir stil karşı güçlü bir harf yapar

1 £ yeşil fasulye , 1 inç parçalar halinde tersledi ve kesme biter ( veya £ 1 dondurulmuş fasulye )
1/2 Lirası güveç kuzu veya dana
1 büyük soğan veya 2 orta boy olanlar , ince
2-3 doğranmış domates veya 1 olabilir doğranmış domates
2 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı tereyağı
tuz ve biber


























Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )

Etli Yeşil Fasulye Güveç ( Etli Taze Fasülye )
bir tencerede tereyağı ve et - koyun ve kendi suyunda çekmek için pişirin. Suları /> - ekle soğan zengin bir kahverengi .
- Ekle salça bekleyin ve 1 dakika pişirin .
- Ekle doğranmış domates ve 2 su .
- Kapak ve kaynamaya bardak .
- ekle yeşil fasulye , tuz ve karabiber . Zar zorfasulye kapsayacak şekilde aşağı pişmiş , sıcak su ekleyin .
- Kapak ve kaynamaya .
- servis yapın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here