Fındıklı Keşkül Tatli Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Haziran 2013 Salı

Fındıklı Keşkül Tatli Tarifi










Sütlü tatlıları seven hanımlar için özel olarak hazırladığımız fındıklı keşkül tarifini mutlaka denemeli.,


Malzemeler ;



  • 1 litre süt

  • 1 su bardağı toz şeker

  • 1 çay bardağı  hindistan cevizi

  • 3 çorba kaşığı nişasta

  • 1 paket vanilya

  • 1 su bardağı dövülmüş fındık

  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Hazırlanışı ;


Sütü geniş bir tencereye alarak şeker, hindistan cevizi ve  vanilya ilave ederek karıştıralım. Nişastayı süt içine koyarak yoğun bir şekilde karıştıralım.


Keşkül hazır olduğunda biraz koyu bir görünüme sahip olacaktır. Keşkül hazır olduğunda altını kapatarak soğumaya bırakıyoruz.


Soğuduktan sonra küçük kaselere koyarak üzerine fındık , hindistan cevizi  gibi malzemeler ile süsleyerek servis edebilirsiniz.


Afiyet Olsun.



Lezzet Ustaları Gürme Keşkül Tatlısı Tarifleri Sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here