Tavada Lezzet Tarifleri Sunumu Devam Ediyor.
500 gr. biftek
1 kaşık yağ
Tuz.
Biftek Tava Tarifi:
1) Yağı bir tencereye koyup iyice kızdırınız.
2} Biftekleri yağa koyup kuvvetli ateşe koyup 3-4 dakika pişiriniz.
3) Sonra dikkatlice çevirip bu yüzü de 3 – 4 dakika pişiriniz.
4) Iyice kızarmış etleri servis tabağına alıp üzerine tuz serpip tavada kalan yağı üzerlerine döküp servis yapınız.
Post Top Ad
2 Haziran 2013 Pazar

Biftek Tava Tarifi
Etiketler
# Biftek
# tarifi
Share This
Kim? HikmetSütlüce
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Yalanci Tavuk Göğsü Rulosu Tarifi Videolu
UnknownTemmuz 09, 2014Portakal Parçacıklı Çikolatalı Muhallebi Tarifi - İftarlık
UnknownTemmuz 08, 2014Limonlu Cheesecake Tarifi
UnknownMayıs 05, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder