Biftek Tava Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Haziran 2013 Pazar

Biftek Tava Tarifi

Tavada Lezzet Tarifleri Sunumu Devam Ediyor.

500 gr. biftek
1 kaşık yağ
Tuz.

Biftek Tava Tarifi:
1) Yağı bir tencereye koyup iyice kızdırınız.
2} Biftekleri yağa koyup kuvvetli ateşe koyup 3-4 dakika pişiriniz.
3) Sonra dikkatlice çevirip bu yüzü de 3 – 4 dakika pişiriniz.
4) Iyice kızarmış etleri servis tabağına alıp üzerine tuz serpip tavada kalan yağı üzerlerine döküp servis yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here