Kabak Tatlisi Yoğurtlu - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Mayıs 2013 Salı

Kabak Tatlisi Yoğurtlu

Yoğurtlu kabak tatlısı tarifi müthiş lezzet sizlerle





malzemeler



  • 3 tane kabak

  • 2 tane havuc

  • 4 yemek kasik sivi yag

  • kirmizi pul biber ve tuz

  • 1 dis sarimsak

  • 200 gram cekilmis ceviz

  • 1 tutam dere otu

yogurt sosu icin malzeme



  • 500 gram yogurt

  • 200 gram schmand (süzme kaymakli yogurt )

  • 4 yemek kasik mayonez

  • 1 dis sarimsak

  • 1 yemek kasik zeytin yad

  • tuz

  • üzerine kirmizi pul biber ve cekilmis ceviz

hazirlanisi



  • Kabagi ortadan ikiye kesip orta kismindaki cekirdekli bölümü tatli kasigi ile temizleyin.

  • Havucuda tiraslayin kabak ve havucu rendeleyin rendenin büyük kismi ile .

  • Derin bir teflon tavanin icersine 4 yemek kasik yagda  kabak ,havuc ve rendelenmis sarimsakkavurun suyunu cekinceye kadar.

  • Kabak soguyunca cekilmis ceviz ,pulbiber , ve pul biberi katip karistirin.

  • Sosu icin tüm malzemeyi karistirin iyice .

  • Salata soguyunca bir tabagin icersine alin ve yogurt sosunuzu üzerine dökün üzerine ceviz ve pul biber ile sevis yapin afiyetler olsun 

Sofralarımızdan eksik olmayan lezzetli tatlar ve tarifleri

Ev Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here