Galeta Unlu Poğaça Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Galeta Unlu Poğaça Tarifi

Un ve kabartma tozu haricindeki tüm malzemeleri yoğurma kabında karıştırın.K. tozu ve unu ilave edip yumuşak bir hamur elde edin.Hamurdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde hafif açın.Peynirli içten hamurun ortasına koyup kapatın.Kapattığınız kısım altta kalacak şekilde kapatın.





pratik yemek tarifleri-fd






pratik yemek tarifleri-fd
 MALZEMELER:



  • 125 gr.tereyağı (yumuşamış olacak)

  • 1 çay bardağı sıvıyağ

  • 1 çay bardağı yoğurt

  • 2 yumurta

  • 1 yemek kaşığı sirke 

  • 1 paket kabartma tozu

  • Aldığı kadar un,tuz

  • Bulamak için,galeta unu

İç malzemesi


  • 100 gr.beyaz peynir

  • 8-10 dal maydanoz



YAPILIŞI:Galeta ununa bulayınBıçakla poğaçanın kenarlarına kesikler atıp çiçek şekli verin.Tepsiye dizip,180 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.AFİYET OLSUN...







pratik yemek tarifleri-fd


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here