Galeta Unlu Poğaça Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

20 Mayıs 2013 Pazartesi

demo-image

Galeta Unlu Poğaça Tarifi

Responsive Ads Here
Un ve kabartma tozu haricindeki tüm malzemeleri yoğurma kabında karıştırın.K. tozu ve unu ilave edip yumuşak bir hamur elde edin.Hamurdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde hafif açın.Peynirli içten hamurun ortasına koyup kapatın.Kapattığınız kısım altta kalacak şekilde kapatın.





DSC07784
pratik yemek tarifleri-fd






DSC07929
pratik yemek tarifleri-fd
 MALZEMELER:



  • 125 gr.tereyağı (yumuşamış olacak)

  • 1 çay bardağı sıvıyağ

  • 1 çay bardağı yoğurt

  • 2 yumurta

  • 1 yemek kaşığı sirke 

  • 1 paket kabartma tozu

  • Aldığı kadar un,tuz

  • Bulamak için,galeta unu

İç malzemesi


  • 100 gr.beyaz peynir

  • 8-10 dal maydanoz



YAPILIŞI:Galeta ununa bulayınBıçakla poğaçanın kenarlarına kesikler atıp çiçek şekli verin.Tepsiye dizip,180 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.AFİYET OLSUN...







DSC07926
pratik yemek tarifleri-fd


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *