Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifi Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Haziran 2013 Cumartesi

Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifi Nasıl Yapılır

Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifi Nasıl Yapılır

Sütlü Yumuşak Poğaça yaparken dikkat edecegimiz öenmli ve içerisine katacagımız ufak bir kaç farklı malzemeden sonra harika bir Poğaça elde edebilirsiniz.


Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifi Malzemeler :
  • Bir Çay bardağ Yağ
  • Tuz
  • Hamurumuzun güzel şişmesi için maya
  • Bir buçuk su bardağı süt
  • ve Un ( hamur kıvamı biraz yumuşak olacak )
  • İçerisi için Peynir
  • Üzerine İki Adet Yumurta sarısı
  • Yine Üzerine Susam
  • İsteye baglı olarak üzerine susam ekleyebilirsiniz

 Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifi Yapılışı :

Öncelikle hamuru için malzemelerimizi ekliyoruz ve güzelce yogurduktan sonra hamurumuzu yarım saat kadar beklemeye bırakıyoruz. Ardından hamurumuzdan ufakk parçalar halinde avuç içi kadar açıyoruz ve içerisine peynir ekliyoruz ve üzerine yumurta sarımızı sürüyoruz ve susamda ilave edip fırınımızda pişmeye bırakıyoruz.

Afiyet Olsun.

Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifi,kolay Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifleri, pratik pogaça tarifleri, Sütlü Yumuşak Poğaça Tarifi online tatlı tarifi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages