SUPANGLE TARİFİM ve YAPILIŞI - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Kasım 2014 Salı

SUPANGLE TARİFİM ve YAPILIŞI

SUPANGLE tarifim ile herkeze merhaba. Bu yazımda sizlere güne özel olarak pratik ve hızlı bir şekilde SUPANGLE nasıl yapılır anlatacağım. type='html'>







SUPANGLE
Çocukluğumun en güzel tatlılarındandır. Çok eskiden sadece pastanelerde Supangle yapılırdı. Canım annem sevdiğimiz için Supangle' yi evde yapmaya başlamıştı. Hatta çok kalabalık olan kabul günlerinde yapmak için 50 adet kase aldığımızı hatırlıyorum :)

·         MALZEMELER: ( 6 adet kase)

·         1 litre süt

·         3 yemek kaşığı tepeleme kakao

·         3 yemek kaşığı mısır veya buğday nişastası

·         1 su bardağı toz şeker

·         1 paket bitter çikolata

·         Arzuya göre 1-2 adet muz- bisküvi- evde kalmış kekler

·         YAPILIŞI:

·         Bir tencereye Süt, kakao, nişasta ve şekeri alıp karıştıralım.

·         Orta hararetli ateşte muhallebi kıvamında pişirelim.

·         Son aşamada çikolatayı parçalara bölüp ekleyelim ve çikolata eriyene kadar karıştıralım.

·         Sıcakken kaselere paylaştıralım.

·         NOT: Kaselerin altına dilerseniz muz dilimleri, bisküvi parçaları veya evde kalan kekleri kullanabilirsiniz.


·         AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here