KÖSTEBEK TATLI TARİFİM ve YAPILIŞI - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

15 Kasım 2014 Cumartesi

KÖSTEBEK TATLI TARİFİM ve YAPILIŞI

KÖSTEBEK TATLI tarifim ile herkeze merhaba. Bu yazımda sizlere güne özel olarak pratik ve hızlı bir şekilde KÖSTEBEK TATLI nasıl yapılır anlatacağım.


PRATİK KÖSTEBEK TATLI
Sevgili MUTLU KOCAVARDAR ' a tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz; ellerinize sağlık :)



·         MALZEMELER: (6 kup )

·         2 paket krem şanti

·         1 paket Creme Ole muz aromalı

·         3 su bardağı soğuk süt

·         3 adet muz

·         damla çikolata

·         kakaolu bisküvi veya 2 paket top kek (yada evde kalan kakaolu keklerden)

·         YAPILIŞI:

·         Krem şanti ve Creme Ole'yi soğuk süt ile iyice çırpıyoruz

·         Yarım saat buzdolabında bekletiyoruz sonra içerisine muzları küp küp doğrayıp karıştırıyor ve damla çikolatalarını ekliyoruz.

·         Bisküvi ve kekleri rondodan geçiriyoruz

·         Kupun yarısına kadar kremadan koyup üzerine bisküvi kek karışımından koyup üzerine tekrar kremadan koyuyoruz.

·         Üzerini de bisküvi kırıkları ile süslüyoruz.

·         Tekrar 1 saat dolapta bekletip servis yapabilirsiniz.

·         AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here