GÜL SULU MUHALLEBİ TARİFİM ve YAPILIŞI - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Kasım 2014 Cuma

GÜL SULU MUHALLEBİ TARİFİM ve YAPILIŞI

GÜL SULU MUHALLEBİ tarifim ile herkeze merhaba. Bu yazımda sizlere güne özel olarak pratik ve hızlı bir şekilde GÜL SULU MUHALLEBİ nasıl yapılır anlatacağım. type='html'>


Çok hafif bir tatlıdır:))
GÜL SULU MUHALLEBİ




·         MALZEMELER:

·         7 su bardağı süt

·         2 su bardağı şeker

·         1 su bardağından 1 parmak eksik mısır nişastası, geri kalanı unla tamamla

·         4 Çorba kaşığı gül suyu

       

·         ÜZERİ İÇİN:

·         1 poşet krem şanti

·         1 su bardağı süt

·         bol Hindistan cevizi

      

·         YAPILIŞI

·         Gül suyunun dışındaki tüm malzemeleri karıştırarak pişirelim.

·         Gül suyunu ekleyelim ve 1 taşım daha kaynatalım .

·         ISLATILMIŞ borcama döküp soğutalım.

·         Krem Şantiyi sütle kabarıncaya kadar çırpalım.

·         Muhallebinin üzerine krem şantiyi yayalım.

·         En üstüne Hindistan cevizini üzeri kapatacak şekilde bolca döküp serpelim.

·         Dolapta dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapalım


·         AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here