BİSKÜVİLİ MUZLU MUHALLEBİ TARİFİM ve YAPILIŞI - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Kasım 2014 Perşembe

BİSKÜVİLİ MUZLU MUHALLEBİ TARİFİM ve YAPILIŞI

BİSKÜVİLİ MUZLU MUHALLEBİ tarifim ile herkeze merhaba. Bu yazımda sizlere güne özel olarak pratik ve hızlı bir şekilde BİSKÜVİLİ MUZLU MUHALLEBİ nasıl yapılır anlatacağım. type='html'>




BİSKÜVİLİ MUZLU MUHALLEBİ
Geçtiğimiz  bir haftadır hastayım, grip oldum :( Canımız tatlı istedi evdeki malzemelerle hemen çok pratik bir sütlü tatlı yaptım. Bizler beğendik, umarım sizlerde beğenirsiniz. AFİYET OLSUN



MALZEMELER:


·         1 litre süt

·         1 su toz şeker

·         1 su bardağı un

·         1 poşet sade toz krem şanti

·         1 adet vanilya

·         Üzeri için:

·         1 paket bitter çikolata sosu

·         2,5 su bardağı süt

·         içi için:

·         1-2 adet muz

·         Yarım paket kakaolu bisküvi

 ·    YAPILIŞI:



·         Bir tencereye süt, şeker ve unu alalım.


·         Sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında göz göz olana değin pişirelim.

·         Son aşamada vanilyayı ekleyelim.

·         Pişen muhallebiyi mikserle güzelce çırpalım, akıcı bir krema olsun.

·         Ilınan muhallebinin içine 1 poşet toz haldeki toz krem şantiyi, ekleyelim ve mikserle iyice çırpalı

·         Kupların  içine birer kaşık muhallebi koyalım.

·         Üzerlerine bir kaç adet muz dilimleri ve 1 adet bisküvi yerleştirelim

·         Üzerlerine tekrar muhallebi.

·         Tekrar muz dilimleri ve bisküvi

·         En son muhallebiyi dökelim.

·         Tüm kuplara bu işlemi uygulayalım.

·         1 gece dolapta bekletmenizi öneririm.

·         AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here