İftar Menüsü Şekerpare Tarifimiz 2014 - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

26 Haziran 2014 Perşembe

demo-image

İftar Menüsü Şekerpare Tarifimiz 2014

Responsive Ads Here
Ramazan oruç ve iftar menüsü için en güzel tatlı şekarpare tarifimiz sizler için paylaşıyoruz.

MALZEMELERİ :
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
1 kahve fincanı şeker
1 çay kaşığı karbonat
1/2 paket margarin
1 çay bardağı zeytinyağı
un

sekerpare

Şurup Malzemesi :
3 su bardağı şeker
2 su bardağı su

%C5%9Fekerpare


HAZIRLANIŞI :
Margarini eritin, yumurtayı şekerle kanştırıp yağları ilave edin. Yoğurt, karbonat ve elenmiş unu katarak yumuşakça bir hamur hazırlayın. Ceviz büyüklüğünde parçalara aynrıp , elinizin içinde yassıltın, içine dövülmüş ceviz koyup kapatn. Tepsiye dizip 170 derece ısılı fırında 45-50 dakika pişirin. Soğuduğunda üzerine hazırlanmış sıcak şurup dökün. Soğuk olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *