İftar Menüsü Şekerpare Tarifimiz 2014 - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Haziran 2014 Perşembe

İftar Menüsü Şekerpare Tarifimiz 2014

Ramazan oruç ve iftar menüsü için en güzel tatlı şekarpare tarifimiz sizler için paylaşıyoruz.

MALZEMELERİ :
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
1 kahve fincanı şeker
1 çay kaşığı karbonat
1/2 paket margarin
1 çay bardağı zeytinyağı
un

sekerpare

Şurup Malzemesi :
3 su bardağı şeker
2 su bardağı su



HAZIRLANIŞI :
Margarini eritin, yumurtayı şekerle kanştırıp yağları ilave edin. Yoğurt, karbonat ve elenmiş unu katarak yumuşakça bir hamur hazırlayın. Ceviz büyüklüğünde parçalara aynrıp , elinizin içinde yassıltın, içine dövülmüş ceviz koyup kapatn. Tepsiye dizip 170 derece ısılı fırında 45-50 dakika pişirin. Soğuduğunda üzerine hazırlanmış sıcak şurup dökün. Soğuk olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here