Güveç Kebabi Tarifi İftar Menüsü 2014 - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

26 Haziran 2014 Perşembe

demo-image

Güveç Kebabi Tarifi İftar Menüsü 2014

Responsive Ads Here
Ramazan ayında oruç tutanlar içim olmazsa olmazımı Güveç Kebabı Tarifi İftar Menüsü 2014


Malzemeler:

1 kilo dana eti 

2 patates

250 gram konservebezelye 

500g ram mantar 

200 gram kaşar peyniri

g%C3%BCve%C3%A7+kebap



Yapılışı:

Büyük boy güveç tepsisinin en altına daha önceden ince ince döner gibi kesilip kavrulmuş etleri yerleştirin. Üzerine küp küp doğranıp 3 dakika haşlanmış patatesleri yerleştirin . Sırayla konserve bezelyeyi ve kavrulup pişirilmiş mantarıda en üste yerleştirerek 1 çay bardağı suyu güvece gezdirip fırına verin 200 derecede suyu azalıp çekene kadar pişirin. Fırından çıkar çıkmaz rendelenmiş kaşar peynirini serperek erimesini sağlayın. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *