Güveç Kebabi Tarifi İftar Menüsü 2014 - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Haziran 2014 Perşembe

Güveç Kebabi Tarifi İftar Menüsü 2014

Ramazan ayında oruç tutanlar içim olmazsa olmazımı Güveç Kebabı Tarifi İftar Menüsü 2014


Malzemeler:

1 kilo dana eti 

2 patates

250 gram konservebezelye 

500g ram mantar 

200 gram kaşar peyniri




Yapılışı:

Büyük boy güveç tepsisinin en altına daha önceden ince ince döner gibi kesilip kavrulmuş etleri yerleştirin. Üzerine küp küp doğranıp 3 dakika haşlanmış patatesleri yerleştirin . Sırayla konserve bezelyeyi ve kavrulup pişirilmiş mantarıda en üste yerleştirerek 1 çay bardağı suyu güvece gezdirip fırına verin 200 derecede suyu azalıp çekene kadar pişirin. Fırından çıkar çıkmaz rendelenmiş kaşar peynirini serperek erimesini sağlayın. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here