Pınar Labne'li Acılı Dip Sos Aperatif Yemek Tarifleri - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

17 Şubat 2014 Pazartesi

Pınar Labne'li Acılı Dip Sos Aperatif Yemek Tarifleri

Pratik lezzetli aperatif tarifleri, aşçılar ile ev hanımları tarafından hazırlanmış resimli aperafir yemek tarifleri ve mutfak sırları ile yapılışları videolu anlatımlarım ile sizler için kaçırılmayacak paylaşımlar sunuyorum.


 

 


 

Aralık ayında katıldığım Pınar Labne etkinliğinde ikram edilen lezzetlerden biriydi ve çok beğenmiştik. Kızım da çok beğendiği için sık sık ve severek yapıyorum.

 

Malzemeler :

200 gr. Pınar Labne

2-3 yemek kaşığı acı biber sosu

1 su bardağı ceviz

istediğiniz çeşit baharat

 

Yapılışı :

Bütün malzeme bir kaba alınıp iyice karıştırılır. İsteğe göre tost ekmeğini dilimleyip kanape şeklinde hazırlayabilirsiniz ya da milföy hamurunu şekilli kesip pişirerek üzerine dip sos sürüp zevkinize göre süsleyebilirsiniz.

 

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here