Mantarlı Dilimler Aperatif Yemek Tarifleri - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

17 Şubat 2014 Pazartesi

Mantarlı Dilimler Aperatif Yemek Tarifleri

Pratik lezzetli aperatif tarifleri, aşçılar ile ev hanımları tarafından hazırlanmış resimli aperafir yemek tarifleri ve mutfak sırları ile yapılışları videolu anlatımlarım ile sizler için kaçırılmayacak paylaşımlar sunuyorum.



Malzemeler :

10 dilim tost ekmeği

7-8 adet mantar

60 gr. kaşar

2 adet yumurta

tuz, karabiber, kırmızı biber


Yapılışı :

Mantarlar yıkanıp rendelenir, limonlu suda bekletilir. (Evde limon yoktu, ben bekletmedim. Onun için mantarın rengi biraz karardı.) Mantarların suyu sıkılıp, üzerine yumurtalar kırılır. Kaşar peyniri rendesi eklenir. Tuz ve baharatlar eklenip, karıştırılır. Hazırlanan karışım ekmeklere sürülüp, 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirilir. Maydanoz ve kırmızı biberle süslenip servis yapılır.


Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here