Orman Kebabı Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Şubat 2014 Salı

Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yepyeni hayalinizdeki et yemek tarifleri ile artık bir tık ötenizdeyiz. Şimdi size pratik orman kebabı tarifi sunuyoruz ve yemek pişirmenin püf noktaları ile leziz yemekleri artık yapmak çok kolay.







Malzemeler:



  • 1 kg. Kuzu kuşbaşı

  • 2 adet soğan

  • 2 adet havuç

  • 3 adet patates

  • 3 adet yeşil çarliston biber

  • 4 diş sarımsak

  • 1 çorba kaşığı un

  • Su

  • 1 tutam tuz

  • 1 tutam toz tavuk bulyon

  • 1 tutam kekik

  • 1 tutam karabiber

  • 2 su bardağı konserve bezelye

Hazırlanışı:

Soğanları doğrayın ve tencerede kızdırdığınız yağa atarak kavurun. Ardından havuçları atın ve karıştırın. Sarımsakları ince ince doğradıktan sonra tencereye atarak karıştırın. Unu atın, iyice karıştırın ve suyu ekleyin. Etleri ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Patatesleri küp küp doğradıktan sonra tencereye atın ve karıştırın. Biberleri doğrayın ve tencereya atarak karıştırın. Ardından 1 tutam tuz, toz tavuk bulyon, kekik, karabiber ekleyin. Son olarak bezelyeyi de ekledikten sonra yaklaşık 20 dakika daha pişirin. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here