Bugün sizlere yepyeni et yemek tarifleri ile artık bir tık ötenizdeyiz. Şimdi size pratik saç kavurma tarifi sunuyoruz ve yemek pişirmenin püf noktaları ile leziz yemekleri artık yapmak çok kolay.

Neler Lazım
yarım kilo kuşbaşı kuzu eti
bir soğan
iki domates
iki sivri biber
iki kaşık sıvı yağ
karabiber, pul biber, kekik
tuz
Yapılması
soğanı yarım ay, biberi halka, domatesi küp doğrayın
kavurma sacı içine yağı ve eti koyun, etin rengi dönünceye kadar kavurun
üzerine soğanı katın kavurun, biberi katın kavurun
ardından domatesi katın, karıştırın
orta ateşte domatesin bıraktığı su buhar olup uçuncaya kadar kavurun
kavurma üzerine kekik, pul biber ve tuz katın karıştırın ve servis edin.
Tarif bizden yapması sizden, hadi kolay gelsin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder