Evde Kumpir Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

7 Şubat 2014 Cuma

Evde Kumpir Nasıl Yapılır

Bugün sizlere yepyeni meze tarifleri ile artık bir tık ötenizdeyiz. Şimdi size pratik ev kumpiri tarifi sunuyoruz ve yemek pişirmenin püf noktaları ile leziz yemekleri artık yapmak çok kolay.




Malzemeler:


6-7 tane orta boy patates

Bolca sosis

Bolca kaşar peyniri

1 küçük kutu konserve mısır

Tereyağı

Tuz

Biraz ketçap, mayonez





Yapılışı:






Patatesleri haşlayıp ezin, içine biraz mayonez, tereyağı ve tuz ekleyin iyice karıştırın. Borcamın tabanına döşeyin. Üzerine biraz ketçap sürün. Sosisleri halka halka doğrayıp patatesin üzerine yayın. Konserve mısırı da ekleyin. En üste de bolca kaşar rendeleyip fırınlayın. Kaşarlar eriyene kadar fırında bekletin. Ilındıktan sonra üzerine ketçap ve mayonez dökerek servis yapın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here