Meyve ve Tohum Chewy Granola Barlar - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

3 Aralık 2013 Salı

Meyve ve Tohum Chewy Granola Barlar

Anti - dostu Meyve ve Tohum Chewy Granola Barlar

Geçen ay , ben yapmak planlıyordu meyveli kek kurabiye , ama fikrimi değiştirdim ve yapılan kuru pasta yerine . Şimdi ben kuru meyve ve benim dolap oturan tohum bir grup var . Gerçekten onlarla ne yapacağını emin değildi . Ben " Peki ben sadece onları bir araya atmak ve iz karışımı yapabilirsiniz sanırım . " Diye düşündüm Ama sonra ben severdimiz karışımı Chewy granola bar hatırladı . Onlar benim 7 yaşında için ciddi alerjisi olan , fındık ile yapılmıştır . Bu hafta Yani, benim favori granola bar bir alerji dostu sürüm yapmaya karar verdi . Sadece onlar fındık içermez , aynı zamanda süt içermeyen , buğday içermeyen, soya - ücretsiz ve vegan konum :-)
Anti - dostu Meyve ve Tohum Chewy Granola Barlar
Anti - dostu Meyve ve Tohum Chewy Granola Barlar


< / b > Bu chewy granola bar Ben büyürken yedimolanlar gibi çok tadı . Onlar tıka basa dolu kurutulmuş kızılcık ve tatlı kuru üzüm konum . Bunun yerine fındık , ben kavrulmuş kabak çekirdeği ve ayçiçeği çekirdeği kullanılır . Ve bir avantaj olarak , ben de bazı patlamış pirinç tahıl ile birlikte bazı sağlıklı yulaf kepeği karışık


.

Çocuklar gerçekten onları sevdi ! Ben en sevdikleri meyve ve okul için paketi için tohum açılan yapabilirdiniz bile sordu . Benim 7 yaşında benim 3 yaşındaki seviyor kuru üzüm ve ayçiçeği çekirdeği ise kurutulmuş kızılcık ve kabak çekirdeği seviyor . Koca ve hepsi birlikte karıştırılır gibi. Ben de düz granola bar bir toplu iş yapmaya çalıştım ve isterseniz bunları dışarıda bırakın , böylece onlar meyve ve tohumları ileolanlar kadar büyük tadı . Ya da çikolata ekleyebilirsiniz . Ben :-) < / i >

Anti- dostu Meyve ve Tohum Chewy Granola Barlar < / b >
yapar yaklaşık 16 bar tabii ki yaparım ne < / i >

< / i > 2 su bardağı çekilmiş yulaf
1/4 bardak bitkisel yağ
1/2 çay kaşığı . tuz
1/2 bardak koyu kahverengi şeker
2 Tbs . pekmez ( Ben şeker pekmezi kullanmak gibi ) < / i >
2 Tbs . portakal suyu
1/4 fincan akçaağaç şurubu
1 çay kaşığı . vanilya
2 su bardağı patlamış pirinç tahıl
1/2 fincan yulaf kepeği
1/2 su bardağı kuru meyve ( kuru üzüm , kızılcık , kayısı, kiraz , vb )
1/4 fincan kavrulmuş kabak çekirdeği
1/4 fincan kavrulmuş ayçiçeği tohumu
350 derece F. Hattı 1/ 4 fincan alerji dostu çikolata ( isteğe bağlı )

Firini bir fırın tepsisine ile alüminyum folyo veya parşömen kağıt


.

Mix birlikte haddelenmiş yulaf , bitkisel yağ ve tuz . Hazırlanmış fırın tepsisine yayılır

.

Bake hafifçe kızarana kadar 15 ila 20 dakika için . Büyük bir karıştırma kabına aktarmak sonra soğumasını bekleyin

.

şişirilmiş pirinç tahıl ve yulaf kepeği de ekle ...



bir tencerede , mix birlikte koyu kahverengi şeker , pekmez , portakal suyu , akçaağaç 325 derece F.

için fırın indirin şurubu ve vanilya . Kahverengi şeker eriyene kadar orta ateşte pişirin
. < / Div >

karıştırma kabına dökün ve tüm granola karışımışeker syrup.Line alüminyum folyo veya parşömen kağıt ile bir 9x9 kare tava ile kaplanmıştır kadar karıştırın. .
< / Div >

dökün
bitkisel yağ ile kaplı tava fırçalayın hazırlanan tava üzerine karışımı granola . Granola karışımı üzerine alüminyum folyo veya parşömen kağıt parçası yerleştirin ve hafifçe bastırın
.
< / Div >

25 dakika pişirin . Fırından çıkarın ve tamamen sonra 16 bar halinde kesilmiş soğumasını bekleyin . En fazla bir hafta için hava geçirmez bir kapta parşömen kağıt veya deposunda her granola bar sarın

. < / Div >

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here