Yemek kursunda ki bir ablamızdan bu bazlamaları bizim için hazırladığını görmüştüm.Kursa gelirken fırına uğramış ekmek hamuru almış ve kursa getirmişti.Hepimizin elinde bir oklava ile bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp açtık.Teflon tavada arkalı önlü kızarttık.O kadar güzel olmuşlardı ki burda paylaşmak istedim.Aile kahvaltısı için bende bu bazlamaları hazırladım.Pişen bazlamaların arasına tereyağı sürüp üst üste diziyorsunuz.Harika bir lezzet oluyor.
Post Top Ad
6 Aralık 2013 Cuma

Anasayfa
bazlama
Evde Bazlama Tarifi
Meşhur Lezzet
pazlama nasıl yapılır
Meşhur Lezzet Evde Bazlama Tarifi
Meşhur Lezzet Evde Bazlama Tarifi
Etiketler
# bazlama
# Evde Bazlama Tarifi
# Meşhur Lezzet
# pazlama nasıl yapılır
Share This
Kim? HikmetSütlüce
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Meşhur Lezzet Evde Bazlama Tarifi
UnknownAralik 06, 2013
Etiketler:
bazlama,
Evde Bazlama Tarifi,
Meşhur Lezzet,
pazlama nasıl yapılır
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder