Her şimdi ve sonra , ben , bir tatlı deneyin ve düşüneceğim " Mmmmm gerçekten iyi oldu ! " ve daha sonra bunu unutur ve hareket . Ama bazen , bir şey deneyeceğim ve şimdiye kadar benim fondest gıda anıları biri olarak beslemek gerekir . Hatta yıllar sonra , ben hala Paris'te yedik bu enfes küçük tatlı ne kadar sevdiğini hatırlıyorum.
Koca ve Paris sokaklarında yürürken , biz bu mütevazi küçük Vietnam restoran geldi . Koca'nın Vietnam yılından bu yana oldukça bunu kontrol etmek heyecanlıydı . Me,diğer taraftan, heyecan daha az idi. Ben beni yanlış alamadım Yani, aşk < / i > Vietnamca gıda . Ben pho ve Bahar rulo seviyorum ve ben eğer ben banh xeo her gün yiyebilirim . Ama düşünüyordum , " Paris'te Biz mümkün olduğu kadar Fransız gıda olarak zevk olmalıdır < / i > . . "
do < / i > unutmayın ben tatlı buydu . Ben menü bakarak ve kelime " lychee " ve " beignet " andI hemen ilginç geliyor Ooooooh " diye düşündüm . Istiyorum ben her ne yedik sonra < / i > . '' Ben emretti deneyin gördüm en kısa sürede ben de akşam yemeği için , garson . Onlar bu tempura benzeri meyilli kaplı ve tost susam ile thensprinkled edildi . liçi beignets bu basit yemeğin çıkardı Ben gibi gidiyordu ilk başta , emin değildi ama .
ne kadar basit ama çok şaşırtıcı şaşırdı >
Ben bu basit tarifi ile geldi bu yüzden Paris gelenler liçi beignets benim harika yiyecek bellek yeniden istedim ben yapılan bir yumurta - özgür ve süt içermez. eminim meyilli Çocuklarım onları yakalayın, böylece ancak yumurta veya süt alerjisi değilseniz , belki tempura meyilli veya israf meyilli için düzenli tarifi deneyebilirsiniz . Eğer nefis bu liçi börek :-) tarafından şaşıracaksınız
Lychee börek < / b >
16 börek hakkında yapar < / i >
< i > Alerji Not : buğday maddeler < / i >
içerir
< / i >
< / i >
3/4 su bardağı un
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
. . 1/8 çay kaşığı tuz
1 su bardağı hindistan cevizi sütü
20 - ons şurubu lychees olabilir , drene
1/4 fincan tarama için un
< / i >
yağ derin için kızartma
375 F derece bir tava veya fritöz Isı yağ toz için
toz ( pudra ) şeker ( İpucu : .yağ yeterince sıcak olup olmadığını test etmek için başka bir yolu yağ içine meyilli küçük bir miktar bırakarak gereğidir . meyilli hızla yüzeye köpüren ve artış başlarsa , o zaman yağ yeterince sıcak . meyilli yavaşça kabarcıklar ve hemen çıkmıyorsa , yağ sıcak değil yeterli )
birlikte un , kabartma tozu ve tuzu eleyin Hindistan cevizi sütü karıştırın , . . . kombine kadar karıştırın un1/4 fincan küçük bir karıştırma kapta , araştırmaklychees meyilli içine batırın sonra dikkatlice kızgın yağ içine bırakın. aynı anda birkaç yavru Sadece derin . kızarana kadar pişirin . kağıt havlu üzerine boşaltın . pudra şekeri ile daha sonra toz serin ve hizmet bekleyin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder