Pazılı Yarımca Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Aralık 2013 Çarşamba

Pazılı Yarımca Tarifi

Pazılı Yarımca





?

?Malzemeler :



  • 2 yumurta


  • 1 su bardağı yoğurt


  • yarım paket kabartma tozu


  • tuz


  • aldığı kadar un

İç Malzemesi :



  • 1 bağ pazı


  • 1 büyük soğan


  • tuz ,karabiber

Kızartmak için sıvı yağ



Yapılışı :



  1. İnce doğranmış soğanı tavada soteleyin.İçine doğranmış pazıları ekleyip pazılar yumuşayana kadar pişirin.Soğutun.



  2. Hamur malzemelerinin hepsini karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin.Hamuru ikiye ayırıp  yarım santim kalınlığında açın.Su bardağı ile yuvarlaklar kesin.İçine soğumuş olan harçtan koyup kenarlarını kapatın.tüm hamura aynı işlemi uygulayın.



  3. Az sıvı yağ döktüğünüz tavada hamurları kızartın.

 

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here