Arpacik Soganli Bahçivan Kebabi Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

16 Aralık 2013 Pazartesi

demo-image

Arpacik Soganli Bahçivan Kebabi Tarifi

Responsive Ads Here
bahcivan-kebabi
Muhteşem Lezzer Arpacik Soganlı Bahçıvan Kebabı - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 90dk
MALZEMELER
1 kg. kusbasi kuzu eti 30 adet arpacik sogani 3 çorba kasigi tereyagi

2 adet orta boy domates
2 adet havuç
250 gr. sultani
bezelye
Tuz, karabiber
Kirmizi pul biber
1/2 demet dereotu
YAPILIŞ TARİFİ
Eti yikayip bir tencereye koyun. Tereyagi ile birlikte hafifçe kavurun. Halka seklinde dogranmis havucu ilave edin. Tencerenin kapagini kapatip, hafif ateste et yumusayip suyunu çekene kadar 1 saat pisirin.
Et suyunu çekince, kabuklari soyulup iri dogranmis domates, havuç, bezelye, arpacik sogani, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin. Et yumusayip, kendi yagina kalincaya kadar hafif ateste 1 -1,5 saat pisirin. (Etin suyu azaldikça en fazla 2 su bardagi ilik su ekleyebilirsiniz.)
Arpacik soganli bahçıvan kebabı üzerine ince kiyilmis dereotu serptikten sonra sicak olarak sefis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *